Valóságshow Cini szabadnapjaiból - ezt is jól megvette az RTL

A média keze és szeme határtalan, s a média úgy gondolja Cini felejthetetlen. Ennek köszönhetően az évi szabadságát is meg kell vásárolni egy embertől, aki jelen helyzetében nem mondhat nemet. Végeredmény? A tegnap esti félórás förtelem.
2005.08.02 07:10, Forrás: Bencze Áron, ma.hu

Kilenc hónap után hat nap. Sok vagy kevés? Eldönteni szinte lehetetlen. Egyesek már holnap vállukon vinnék ki a börtönből Cinit, akit a Fővárosi Bíróság három év letöltendő börtönbüntetésre ítélt, 36 rendbeli csalás miatt. Mások azonban úgy tartják: örüljön annak, hogy megúszta ennyivel. Társai - rajta kívül még két nő raboskodik az ügy miatt - ugyanis egy nap eltávot sem kaptak, szenvedéseikre pedig senki sem kíváncsi. Az ingerszegény cellában eltöltött 272 nap után ismét vakuk és kamerák tüzében "táncolt" az énekesnő. Tette, tehette, hiszen a bulvársajtó őt akarta címlapján hozni egy héten keresztül. Cini pedig tűrte, persze kelletlenül. Egyszer még azt is találta mondani, hogy ez így rosszabb, mint a börtön. Csupán néhány nyugodt órát szeretne barátaival, ám még az sem sikerül így...

Megható. Egészen addig, míg meg nem hallja az ember fia, hogy vaskos borítékokkal érkeznek az újságírók, melynek hatására hogy-hogy nem lehetőséget kapnak arra, hogy ott lehessenek akkor, és amikor kell. Na és természetesen az RTL-Klub is. A kereskedelmi televízió Cini utolsó két szabadon töltött napját rögzítette az utókor számára. A szerkesztők 48 órát sűrítettek bele alig harminc percbe, hogy ha rövid snitt erejéig is, de ott lehessünk Zalatnay Saroltával a Balaton habjai között, vagy hullámvasút fapadosán.

Valódi "sztár-reggeli" nélkül sem maradhatott a néző, hiszen Győzike toppant be elsőként a 12 kg-ot ledobó Cinihez. A baráti látogatás igazán felvidította az énekesnőt, aki ezt követően a magyar tenger vizében áztatta ki megfáradt csontjait. A kerti hintázás sem maradt el az élményfürdő után, ahol az énekesnő lányával folytatott bensőséges beszélgetést. Zalatnay őszinteséget kért lányától a fiúk-terén, de megnyugtató választ kapott, ugyanis Niki határozottan kijelentette: vár még pár évet a srácokkal, nem késik le semmiről. Az énekesnő majszolt zsömlét, itta a megszokott otthoni tejeskávéját, sőt kicsit dodzsemezett is egyet - egyszóval pótolta, amit 272 napig nem tehetett. Az utolsó órák váltak aztán igazán teátrálissá. Cini gyertyákkal körberakott nagyhabos kád vízben, majd a sminkelés közben vallott érzéseiről, hogy aztán, mint aki randira készül, elindulhasson a börtön felé. Megindító zene, jól sikerült vágóképek a Hősök terével és az Andrássy úttal, majd a barátok és Niki búcsúja. Könnyek és ölelések - megfizethetetlen érzés, nem úgy, mint a kamerák és a fotósok részvétele. Így azonban valahogy nem az igazi...

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.