Anettka esete a leszbikus szűzzel, a zselés vibrátorral és Terry Blackkel

Nem csalás, nem ámítás! Egy műsorban csodálhatjuk Anettka bájait, egy leszbikus szűz meghódítását, és Terry Black rendezői képességét.
2003.11.24 06:46, Forrás: Eitmann Norbert, ma.hu

Aki netalán péntek éjjel unatkozik, ne adj Isten más csatornákon sem talál semmit, és még kóros álmatlanságban is szenved, szívből ajánlom neki a fővárosunkról elnevezett televízió késő esti műsorát. Már a cím is sokatmondó: Tök király. Bár aki megnézi egyszer e nagyszerű és rendkívül értékes programot - és e sorok írója egyszer el is követte e hibát - inkább a Tök gagyi, vagy Tök gáz névvel titulálná a műsort.

Mert miről is van szó? Bent ül mindenki Anettkája - szokásos lenge és sokat nem sejtető és még kevésbé vonzó cuccaiban persze - aztán ott van friss "barátnője", Napsugár is. Nos, ha utóbbit az életet adó Napról nevezték el, akkor nagy bajban vagyunk, leginkább egy nukleáris háború utáni sugárzáshoz tudnám hasonlítani szegény leányzót.

Igen, szegény, akit Anettka felhasznál újabb műsorához, de azért annyira ne sajnáljuk a hölgyikét. Akiről, mint kiderül, leszbikus, és szűz is egyben (legalábis férfiak által...), de ez utóbbi állapot megszüntetésén fáradozik éppen Anettka. Fiatal pasik próbálják ugyanis elnyeri Napsugarunk kegyét. Eddig nem túl nagy sikerrel. Az aktuális részben szereplő fiatal görcsösen szorongatja a leszbikus és szűz belső combját, nem tudom, a görcsössége, vagy Napsugár szembetűnő unalma, esetleg nem éppen esztétikus combja a visszataszítóbb. Gyanítom, mind egyszerre.

Hogy véletlenül se fulladjon unalomba a Tök király (inkább Töketlen...), arról próbál gondoskodni a színházi világból mára teljesen kiszorult volt színésznő, valamint egy jó nagy darab csokornyakkendős emberke, akiről - bevallom őszintén, számomra - nem derül ki, kicsoda. Ők azok - természetesen Anettkával kiegészülve - akik próbálják magyarázni a bizonyítványt: "ez a mai fiatalság mennyire máshogy éli meg a szexualitást, érzelmek, és mindenfajta élvezet nélkül." "Ez a mai fiatalság" két jeles képviselője - nukleáris Napsugár és görcsös combtapizó srác - valószínűleg semmit nem fog fel a szavak értelméből, de ez persze senkit nem érdekel.

Végre reklám: a sorok írója megvallja, azt hitte, Anettka műsoránál nem érheti már sokkal rosszabb - leszámítva, hogy ezután tuti nem fog tudni elaludni órákig a lelki fájdalomtól. Rosszul hitte... Reklámok közötti átmenet: Anettka, mint aki éppen aktuális felkészülését tartja a világűrbe való kiröppenése előtt, a nyolc meg kilenc "g"-től eltorzult arccal néz vissza ránk.

Ha nem félnék a rémálmoktól, Anettka orgazmusát látnám a képekben, de inkább gyorsan elhessegetem magam ezen elképzelésektől.

Na de sok idő nincs filozofálni ezen sem, hiszen a tv ontja magából a gagyit: "műanyag vibrátor, mindössze 4990 Forint+postaköltségért, de ha zseléset is rendel hozzá a kettő együtt is csak 8900 Ft+postaköltség." Juj,de jó... És "még a postás sem kiáltja világgá titkunkat!!!"

Persze a fájdalomtól lassan rosszul levő tv-néző mazochista is egyben, csak kíváncsi, mi lesz a műsor vége. Semmi összebújásra, erotikus búcsúra, vagy ilyesmire nem kell persze gondolni, nagydarab ismeretlen csokornyakkendős úr elbúcsúzik, ma sem sikerült megtalálni nukleáris Napsugár szüzességét a távoli emlékek közé üldöző hódítót görcsös combszorongató srác személyében, de maradjanak velünk, mert jövő héten akár megtörténhet a csoda. De addig mindenképpen, amíg Anettka szerencsétlen Marslakók közé költözik, hogy ott terjessze tovább fájdalmasan gagyi műsorait.

Már éppen kikapcsolná a készüléket a tapasztalatlan tv-néző, amikor elolvassa a stáblistát: rendező: Terry Black (leánykori nevén Rácz Károly).

Atyaúristen! Ugye Danikát nem ilyen mesékkel altatja el Terry apuka/anyuka? Mert nukleáris viharok és arcpirítóan gagyik komoly lelki törést tudnak ám okozni kisgyermekek lelkivilágában!...

print cikk nyomtatása
comment Szólj hozzá!

Kapcsolódó írások:


Belépés és regisztráció


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.